Wednesday, 16 November 2011

A song and dance for Irda people


UPDATED

I am dissappointed with you all Irda people la.

I had posted a bit on your affairs in the hope that you all can repair whatever need to be repaired in your organisation. Instead, you all used the posting to hantam and slander each other.

I tried to entertain you all with a nice video music also, still you are not interested. Still say bad things to each other. I had to let those comments through as I believe in freedom of speech. At the same time, I keep reminding you all not to slander each other.

Someone commented saying that I should put zapin video instead, but I doubted you all Irda people will be interested.

I search very hard for a better video and find this one which I think you all will like better. Ok, enjoy this one and stop running down each other.



ORIGINAL POSTING

Ok, I know Irda people are a bit stressed up because of my posting on them yesterday.

Relax la boys and girls. I just jentik a bit only what. You all go fix those little problems in your set-up, and I would not disturb you all again la.

Iskandar Malaysia is a national project, so I have to make some noise la. Otherwise you all have too much fun and not do work properly.

After all, your big fat salaries are paid by the rakyat la. Errr... you all don't know that ka? Really la. Go check with your bosses where the money for Irda comes from.

Eh, this one is a special message to one particular so-called legal officer of Irda - no need to con your boss la. I write like that also you want to study your law books ka? What? You want to sue me ka? No need la. Not nice like that one. Iskandar Malaysia must have freedom of speech la.

Come come, don't be angry angry. Here, me and my boy friends sing and dance this song for you all, especially your CEO. Relax and enjoy, ok.








Eh, nice or not? Ok Ok, just kidding, that's not me. Hehehehe....

13 comments:

  1. Jiran aku kerja IRDA. Jarang jumpa sebab selalu balik lewat. Hujung minggupun kena kerja. Aku nampak dia ni memang berdedikasi. Hormat kat orang dan merendah diri walaupun aku tahu dia ni hebat. Dia ni aku confirm selalu turun padang dan bantu orang kampung, orang susah dan semualah yang memerlukan. Pendek kata bukan semua kat IRDA tu yang mangkuk. Ramai juga yang boleh pakai Beb.

    ReplyDelete
  2. yang kerja day and night tu, buat kerja ker atau acting like doing work. There are alot of them doing that you know. Same like thier stupid MOVING FORWARD LAB La....move what when you dont move. Oni the project manager move from JB to KL con her head to transfer her with new role in KL due to family commitments. I wish all bossess and companies are like that. So easy to con...

    ReplyDelete
  3. the lawyer is the singh isit. THat one cannot do work la. no experience handling big big boss oni noe how to suck and lick ass. How to b a SVP leading Secretarial without board management background....check the CV la ismail before promotion...oppss sorry ...nasi kangkang from PA is high on ur system...

    ReplyDelete
  4. we all vent our frustrations here BIG CAT. We know there are alot of politicking going on and behind this the janda is the master mind...so there is no way to vent out frustration...so we opt to post comments la....

    ReplyDelete
  5. Dear Anon 01:00,
    I understand your frustrations....as well as the others' frustrations too. Well, what can I say...hopefully these postings about Irda can help you all. Cheers, ok.

    ReplyDelete
  6. CEO is so scared to take action as the janda will reveal all their dirty secrets. Someone please help the poor CEO. Now the poor bastard can't even get any erection. Don't know what to do. He is so worried that his singa wife at Kementerian Pelajaran will read Big Cat's posting. Otherwise, perang dunia for sure. The one that will lose is the CEO, not the janda. Big Cat, why don't you play that Meat Loaf song "Good girls go to heaven (Bad girl go to everywhere)".

    ReplyDelete
  7. Mail, kali ni lu memang kantul! Yo Bigcat, boleh tolong upload lagu KANTUL by ZeeAvi khas ditujukan kpd Mail. Enjoy..

    ReplyDelete
  8. Semua lagu-lagu permintaan akan dipertimbangkan diposting akan datang. Dah, aku dah letih layan komen-komen korang untuk hari ni. Aku nak balik. Duit cukup-cukup je ni nak bayar pakai komputer kat cyber cafe ni. Aku bukan kaya macam korang orang-orang Irda, Godd night and sweet dream ya.

    ReplyDelete
  9. Dah nama pun public figure, nak buat macam mana Mail. Kau tangung je la. Bila orang tak suka, cerita dalam kelambu pun dia orang nak expose. Habis semua kerja-kerja baik yang kau dengan budak-budak kau buat selama ni. ... Semua dia orang dah tak nampak dah. Yang menokok tambahpun ramai. Biasa la Melayu. Orang melayu je suka cerita-cerita macam ni.

    ReplyDelete
  10. Terus terang kami tidak berminat dgn cerita dlm kelambu atau cerita peribadi ceo irda. Jawatan ceo adalah amanah rakyat. Sejak bila irda menjadi syarikat persendirian dan rakan-rakan saudara? Kenapa biarkan pa durjana membuat huru hara di irda? Sudah banyak nasihat diberikan, akan tetapi tiada perubahan. Jika tidak sanggup menanggung amanah rakyat, kpd ceo irda dan semua yg terbabit, sila bantu kami rakyat johor dgn segera mengundurkan diri dari irda.

    ReplyDelete
  11. Kalau betul la si janda tu main sihir, mari kita doa ramai ramai supaya dia mati terbakar di pejabat IRDA. Kalau tak betul, akan dibakar di neraka lah mereka mereka kerana fitnah ini semua. Amin.

    ReplyDelete
  12. Mampus kau....sihir kepala otak butoh kau

    ReplyDelete
  13. Salam,
    Yang terpenting pihak berkuasa perlu kaji KPI IRDA (Malah IIB)sama ada menepati atau tidak pencapaian yang diharapkan.

    Sebagai orang luar Johor, saya pernah melawat kawasan pembangunan Iskandar yang telah dimulakan sejak tahun 2005 (betulkan saya jika silap, tetapi pada pandangan saya dengan perbelanjaan berbilion ringgit yang dilaburkan pencapaiannya masih lagi jauh. Lebuhraya memang cantik tapi tapak pembangunan masih banyak kosong. Pelabur di Medini tarik diri kenapa? Sebab dia membuat perbandingan kecekapan kita melaksanakan projek pembangunan, tidak secekap di negarnya sendiri. Saya dah tinjau sendiri pembangunan di Yas Island Abu Dhabi misalnya di mana pelabur Arab tersebut mempunyai kepentingan - sangat pantas dan cekap sehinggakan perlumbaan F1 boleh diadakan disana. Segala keperluan cukup lengkap.

    Bayangkan di Iskandar, di Pusat Pentadbiran Kerajaan sendiri, senibinanya memang gah tidak dinafikan, tetapi cuba tengok dataran di tengah-tengahnya, sangat buruk kualiti pembinaannya... banyak yang dah retak. Mana pergi kredibiliti kita sebagai bakal sebuah negara maju berpendapatan tinggi menjelang tahun 2020?

    Renungkanlah. The sickness is not within the management but it emanate further up at the top.

    Wasalam

    ReplyDelete